Exchange Link

Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru 2011 :)

Assalamualaikum..
Happy New Year!
Dah masok tahun 2011 dah, tapi 2010 tetap tak boleh di lupekan.
2010 tahun yang banyak kenangan yang semestinya aku takkan delete dari memori aku nihh.
Kalau boleh rase macam nak ulang balek jee huhu.
Makin meningkat tahun, makin meningkat la umur.
Tua dah aku nihh HAHA.
Eh tapi aku baru je cukop umur 18 tahun mase 4 november hari tuu,
so kire macam aku still 18 tahun la kan?
HAHA

Tahun 2010,
aku mule masok UiTM di hatiku tuu.
Aku mule belajar hidup berdikari.
*sebelum ni aku tak penah berenggang ngan family aku ok*
Aku mule belajar ape itu Kulinari.
Aku mule dapat merasa hidup sebagai student Universiti.
Aku mule belajar camane susahnya hidup.
Aku dapat ramai kawan baruu.
*d1d2 korang tetap aku ingat sampai bile-bile*
Aku mule belajar.....
Aku mule.....
hmm ape lagi ek?
Banyak lagi sebenarnya tapi takpela ade mase aku update lain HAHA.
Aku nak kena tido awal sebab nanti pukul 6 pagi dah nak gerak ke Kolej Kejururawatan Taiping.
Aku bakal mendaftar sebagai student kat sanee. huhu
Ape-ape pon,

Happy New Year!
Tahun baru, hari baru, aku bakal mulekan hidup kat tempat baru. haha
Selamat tinggal UiTMpp :'( Selamat datang Kolej Kejururawatan Taiping :')
*ni status yang aku update kat fb tadi hehe

*aku tak boleh nak update entry letak gambar sebab masalah internet yg sangat 'lajuu'
**aku nak update entry ni pon macam ngan ape je nak tunggu loading huhu
***so harap korang tak bosan la bace blog aku yang macam karangan UPSR nihh :D

1 comment: