Exchange Link

Sunday, February 5, 2012

Cuti Lagi :DD

Hello Peeps!

Hoyeahh tengah cuti sekarang so wajib la aku balik rumah kan.
cuti 4 hari takkan nak terperap je dok kat kolej tuu..
Ada masa balik baik aku balik nanti tak cuti mula la homesick bagai teringat je kat rumah -,-
Now baru ada kesempatan nak update blog.

Life kat kolej macam biasa berjalan dengan lancar.
Hari-hari kelas belajar itu ini kadang-kadang bosan jugak pergi kelas nih :P
Pengajar dah start buat test sekarang so kena la rajin study walaupun hakikatnya memang malas.
Eh tapi aku study jugak tau bukan tak study langsung.
At least klu test tu aku dapat markah sikit je tak la terkilan sangat sebab ada jugak usaha aku study.
Kalau dulu harap nak meniru kawan-kawan je..
Tapi sekarang aku rasa usaha sendiri tu lagi berbaloi.. Kan?
Baru la rasa puas dapat high mark or low sekalipun sebab kita tau kita dah usaha :)
Naik cuti ni pun ada lagi 2 test yang menanti.
Nota ada bawak balik umah tapi tak start lagi study, heee
Paham-paham jela dok umah agak susah la sikit nak study kan, macam-macam dugaan yang ada.

Sepanjang minggu lepas ada Karnival Sukan kat kolej.
Aku harus la join game Bola Jaring dah yang tu je yang aku reti main :DD
Tapi malangnya kalah hahaha~
Kalau main betul-betul ada harapan nak menang kot tapi sebab main-main je harapan nak menang tu memang takdela.
Ni ha ada video yang classmate aku rakam masa kitorang tengah main.
Team aku yang warna PINK and aku pegang posisi GA (gold attack).
Lawak pulak bila tengok video nih :))

video

Kbai :)

0 comment:

Post a Comment