Exchange Link

Monday, August 29, 2011

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri :)


Pejam celik pejam celik dah nak raya kan..
Sekejap je dah masuk hari ke 29 kita puasa.
Sekejap je semua berlalu..
Ramadhan dah nak berlalu pergi, Aidilfitri pulak bakal datang..

Camana korang punya persiapan nak sambut raya?
Mesti meriah kann?
Aku punya sambutan raya tahun ni tak meriah pon..
Biasa biasa je..
Pasal tahun ni aku beraya kat Penang je dengan mak aku, akak aku Ila & akak aku Ura dengan anak n suami dia..
Sedih tak dapat beraya kat Pahang..
Rindu nak balik Pahang, rindu nak beraya dengan kawan kawan kat Pahang..
First time aku beraya dekat Penang..
& konfem konfem la raya kali ni tak best sebab akak aku keje raya ni..

Percaya tak aku tak beli pon baju raya?
Sebab aku bukan nak pergi mana pon hari raya nanti,
so baik tak yah beli baju raya kan..
Membazir jeeee.. huhu
Bukannya aku ada kawan pon yang nak beraya sama sama ngan aku..
Dok umah jela jawabnya..

Apa apa pon aku nak ucapkan
Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin..
Buat kawan kawan or sesape la yang kenal aku,
mintak maaf banyak banyak kalau ada buat salah silapp.
0-0 yeee?
Untuk kawan kawan basic 1/2011 KSKB UK dan sesiapa yang berkaitan,
raya raya jugak..
tapi jangan lupa lepas raya exam formatif menanti kita :)


Tak lupa jugak,
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan! :)

2 comments:

  1. selamat hari raya syahirah...maaf zahir batin :D

    ReplyDelete
  2. @haffizmohdnoor
    Selamat Hari Raya jugak haffiz :) nti jgn lupa bg duet raya :)

    ReplyDelete