Exchange Link

Friday, June 22, 2012

Header sayeee :D

Godek2 album ada simpan header-header lama yang dah pernah pakai dulu. Macam-macam jenis ada. Aku nak tengok header tu pon tak sanggup. Haha. Dulu rajin la buat header tapi sekarang ya ampun malas bebeno. Tengok la header yang ada sekarang. Kalau boleh nak lagi simple dari tuu :P

ni 1st header. tak reti nak guna photoshop lagi nihh.
tapi sekarang pon tak reti jugak guna photoshop, haha.


yang 2 header ni buat sekali pakej :D time semangat rajin tu datang
macam-macam jenis header nak buat. walauponnnnnnn.........
tak lawa, kihkih. pastuh tukar je bila nak tukar.

header seterusnya ada Hello Kitty lagi.. mampu?? :D

ni pon ada Hello Kitty jugak. rasanya buat sekali dengan yang atas tuhhh.
rajin terlebih nihh -,-

header yang ni nampak macam bebudak pulakkk

header yang guna sekarang. sumpah malas nak buat haha :D

#jangan gelak tengok koleksi header-header aku nihhh :P
kbai!

11 comments:

  1. nampak kematangan bertambah, dari header syok sendiri kepada yang lebih baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha header syok sendiri?? btw thnx :)

      Delete
  2. suka yang the latest, simple but nice :)

    ReplyDelete
  3. comel je semua, sekrg punya simple tp tetap cun. hehe =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/06/aku-penat-jadi-athlete.html

    ReplyDelete
  4. cntiknye header...nk gak! huhu

    ReplyDelete